Thank You & Go Live

thank you

(Suomenkielinen postaus alempana)

First of All, I want to thank you every single follower across all our medias! All put together, there are 1500+ followers, that is amazing to me! Did you know, that beside the blog, you can follow us in 8 different platform? (plus then a few, but 8 in little bit more active platform). You can find those platform in the end of this post!

Now that you know, how you can follow me, time to tell that DESTINATION: VACATION US GOES LIVE! Unfortunately not in the US (that comes in fall!), so it’s more like “Destination: Vacation Sweden goes live“, but you know what I mean.. this happy little family is taking their first trip together on abroad! Yahoo!! We take a little cruise to Stockholm and at least Instagram, Twitter, Facebook, Swam and Tumblr will be in active use aka everything that is linked to Instagram, hah! Also I’m hoping to have a possibility to some Periscoping on the ship and on shore, and later on those videos will be on Youtube, if you miss my ‘Scope!

Hope to “see” you on the road, stay tuned!

Twitter as @destinationUS

Steller as @destinationUS

Facebook  in https://www.facebook.com/DestinationVacationUS/

Instagram as @DestinationVacationUS

Tumblr as destinationvacationUS

Periscope as @jaana1982

Youtube as Jaana1982

Swarm as “Jaana Rosenberg”

And briefly in Finnish!

Moro eli Morjens!

Pari päivää olen tutkinut blogini kävijäliikennettä ja olen ollut iloisen yllättynyt siitä, että valtaväestö lukijoista on Suomesta. Mahtavaa! Kiitos siitä! ❤ Kiitos myös, että olette sankoin joukoin seuranneet minua, eilisiltana meni 1500 seuraajan raja rikki eri mediat yhteen laskettuna. Mahtavaa myös se! Yläpuolella onkin listaus, missä pääsääntöisesti julkaisen matkajuttua, monessako olet jo käynyt tutustumassa? Tule rohkeasti vain seurailemaan muitakin, jokaisessa mediassa vähän erilaisia juttuja!

Kiitoksien lisäksi halusin kertoa, että tänä viikonloppuna, tai no aikaistettuna viikonloppuna, torstai-illasta lauantaihin, DESTINATION: VACATION US GOES LIVE eli iskemme itsemme tien päälle! Tai laivan kannelle tarkemmin sanottuna, koska meillä on päivä Tukholmassa -risteily tulossa. Pikkumiehen ensimmäinen ulkomaan reissu ja pikkumiehen vanhemmillekin ensimmäinen Tukholman reissu pitkästä aikaa, itse olen tainnut edellisen kerran olla yläasteella .. Ja siitä on jo valitettavasti paljon aikaa! Vakaa aikomukseni on käyttää ahkerasti ainakin Instagrammia ja kaikkia ohjelmia, jotka siihen on kytketty eli Facebookia, Twitteria, Tumblria ja Swarmia. Toivottavasti myös pääsen vähän Periscopea käyttämään pitkästä aikaa ja jos menetät sen harvinaisen hetken, ei hätää, video löytyy myöhemmin YouTubesta.

Tervetuloa mukaan seuraamaan menoamme! Ja vielä kerran kiitos, olen todella otettu! ❤

Jaana

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s